top of page
Zoeken

Genoeg van saaie ZOOM-vergaderingen en toe aan digitale actie?

Organiseer een interactieve online sessie met LEGO® SERIOUS PLAY®:


Een vernieuwende methodiek waarbij je als professional, samen met je team of groep, aan het werk wordt gezet met de bekende LEGO®-blokjes om ideeën en oplossingen te genereren voor actuele zakelijke vraagstukken. LEGO® SERIOUS PLAY® kan worden ingezet voor teamontwikkeling en teambuilding, maar ook voor individuele ontwikkeling.


Een team-workshop met LEGO® Serious Play® is een dynamisch groepsproces: je bouwt aan gezamenlijke inzichten, over bijvoorbeeld de strategie van jullie organisatie of de identiteit van jullie team. Door verschillende fysieke LEGO-modellen van mogelijke oplossingen of ideeën te bouwen, worden verschillende scenario’s verkent. Vervolgens worden alle bouwwerken besproken en inzichten met elkaar gedeeld.


LEGO® SERIOUS PLAY® combineert de kracht (en het plezier) van het bouwen met LEGO-blokjes én collectieve verbeeldingskracht, door gebruik te maken van metaforen en storytelling.


De methodiek is gericht op een circulair proces, waarin iedereen op een gelijkwaardige en actieve manier mee doet. Op die manier wordt kennis beter gedeeld en ontstaan uitkomsten met draagvlak. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van alle kennis en ervaring die bij de individuele deelnemers aanwezig is.

De LEGO® Serious Play® methode is een wetenschappelijk bewezen creatieve aanpak voor innovatie en het verbeteren van communicatie, samenwerking en (bedrijfs)prestaties.




Met een interactieve online sessie LEGO® Serious Play® boek je resultaat én stimuleer je creativiteit en verbondenheid op afstand. Daarbij geven deelnemers aan dat het heerlijk is om even met iets anders bezig te mogen zijn dan met hun scherm. Geen overbodige luxe in deze tijd!

Wil je meer weten over LEGO® SERIOUS PLAY® of wil je een online sessie op maat voor jouw bedrijf of team boeken? Neem dan contact op met Monique Faems, adviseur bij Buro PRET en gecertificeerd online facilitator van de LEGO® Serious Play® - methodiek.




18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page