top of page
Zoeken

Is jouw bedrijf FUTURE-PROOF ?


We leven in een tijdperk waarin de wereld aan snelle verandering onderhevig is. De veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op: vergaande digitalisering, samenwerken in netwerken, minder managers en meer zelfsturing. Producten, diensten, organisatiestructuur, processen, bedrijfsmodellen ….. alles moet anders en nieuw.


Hierdoor is er een grote mate van onzekerheid en complexiteit ontstaan en is het vooral ook onduidelijk hoe de toekomst eruit gaat zien. Veel bedrijven worstelen dan ook met de nieuwe snelheid omdat de structuur en cultuur niet (in)gericht is op al deze snelle veranderingen.

Wat heb je nu als bedrijf nodig om hierop te kunnen anticiperen en competitief te blijven?



Innovatie en creativiteit! Dat antwoord is simpel en tegelijkertijd complex.


Want dat vraagt nogal wat van organisaties en professionals: creatief vermogen benutten, denkpatronen doorbreken, continu nieuwe mogelijkheden creëren, innovatieve oplossingen bedenken…

Maar hoe pak je dat aan? Hoe stimuleer je creativiteit in je bedrijf? En…..wat is creativiteit precies?


Ik ben er, vanuit mijn rol als trainer, van overtuigd dat iedereen creativiteit in zich heeft en kan jullie leren hoe je als professional of als team creativiteit kunt inzetten en benutten. Dit doe ik via een training of workshop die niet alleen heel zinvol, maar ook nog leuk is om te doen. Wil je weten hoe?

Neem dan contact met me op via het tabblad contact of buropret@gmail.com





10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page