top of page
Zoeken

Online workshop : Bouw je eigen Loopbaan met LEGO® SERIOUS PLAY®

Wil jij op een creatieve en inspirerende manier bezig zijn met je loopbaanontwikkeling?

Bouw je eigen loopbaan met LEGO® SERIOUS PLAY®: leren was nog nooit zo leuk!


VOOR WIE?

Buro PRET heeft een interactieve online workshop ontwikkeld, waarin de uiterst effectieve LEGO® SERIOUS PLAY® -methodiek wordt ingezet voor individuele loopbaanontwikkeling. Interessant voor iedereen die op een actieve en creatieve manier aan de slag wil met persoonlijke loopbaanvraagstukken.


HOE IS DE WORKSHOP OPGEBOUWD?

Deelnemers leren eerst de basis van de LEGO® SERIOUS PLAY® -methodiek kennen. Vervolgens worden ze gaan ze aan de slag met het bouwen aan hun persoonlijke loopbaan. De workshopbegeleider stelt vragen waarop de deelnemers, met behulp van de bekende blokjes, hun antwoorden bouwen. Uiteraard hebben de vragen betrekking op de individuele deelnemers in relatie tot hun loopbaan:

- Wie ben je? - Waar krijg je energie van? - Wat is voor jou belangrijk in een baan -


Door te bouwen met de LEGO®-blokken geven de deelnemers met hun handen vorm aan ideeën en inzichten over de ontwikkeling van hun eigen loopbaan. Door met elkaar te reflecteren op de gebouwde modellen ontstaan er nieuwe inzichten.


Voorafgaand aan deze inspirerende online workshop ontvangen alle deelnemers het trainingsmateriaal per post. Hier zit ook een speciale set LEGO-bouwstenen bij inbegrepen die nodig is om aan deze inspirerende workshop deel te nemen.


RESULTAAT

Met de workshop ‘Bouw je eigen loopbaan’ krijgen deelnemers inzicht in persoonlijke talenten en ontdekken welke eventuele vervolgstappen in de loopbaan gezet kunnen worden.


TIJDSBESTEDING EN KOSTEN

Deze workshop wordt online verzorgd via ZOOM. Er wordt gewerkt met kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers per workshop. De workshop duur ongeveer 2,5 uur.


Kosten voor deze workshop bedragen € 125,00 p.p. exclusief BTW (21%).

Bij dit bedrag zijn de verzendkosten en het trainingsmateriaal, waaronder een speciale set LEGO® SERIOUS PLAY® bouwstenen t.w.v. € 15,00, inbegrepen.

De workshop wordt verzorgd door Monique Faems, coach en gecertificeerd online LEGO® SERIOUS PLAY®-facilitator.

DATA en AANMELDEN

De online workshop 'Bouw je Loopbaan met LEGO® SERIOUS PLAY® wordt op verschillende data en tijdstippen aangeboden. Ga voor de actuele agenda en aanmelden naar https://www.buropret.com/trainingen-en-workshops

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page